Spařovací kotle
Nejprodávanější
Kotel na spařování drůbeže - na slepice, husy, kachny, krůty a křepelky, objem 95 l, průměr 50 cm, automatický termostat, příkon 4500 W. Pokud hledáte užitečného pomocníka...
Kotel na spařování drůbeže - na slepice, husy, kachny a křepelky, objem 49 l, průměr bubnu 40 cm, automatický termostat, příkon 4500 W. Jedná se perfektní pomůcku na...
Chcete si usnadnit a zefektivnit práci při škubání kačen, hus, slepic, krůt či křepelek? Nabízíme elektrické spařovací kotle na drůbež, které jsou výborným pomocníkem, ať už škubete ručně nebo máte škubačku drůbeže. Bez spaření se drůbež totiž škubat většinou nedá a právě spařovací kotel krásně udrží stabilní teplotu, která je při spařování velice důležitá. Kotle na spařování drůbeže máme zpravidla skladem, odesíláme do 24 hodin a v případě potřeby Vám rádi poradíme, jak vybrat spařovací kotel přesně pro Vás.
#ShowMore#
Pro které druhy drůbeže je spařovací kotel vhodný?
Kotel pro spařování drůbeže je vhodný pro všechny druhy vodní i hrabavé drůbeže. Spařovací kotle se však liší svojí velikostí, a pro větší drůbež je vhodnější kotel s větším průměrem, aby se do něj drůbež pohodlně a mohla být správně spařena.
V naší nabídce naleznete 3 typy velikostí:
- Kotel na spařování drůbeže CIMUKA YL-FW30-E s průměrem bubnu 30 cm je vhodný ke spaření menších druhů drůbeže jako jsou slepice, kachny a křepelky.
- Do kotle na spařování drůbeže CIMUKA YL-FW40-E s průměrem bubnu 40 cm můžete umístit taktéž slepice, kachny, křepelky, ale i husy.
- Kotel na spařování drůbeže CIMUKA YL-FW50-E s průměrem bubnu 50 cm pojme slepice, kachny, husy, křepelky, ale i velké krůty.
Jakým způsobem kotel na spařování drůbeže pracuje?
Spařovací kotel je skvělým pomocníkem při škubání drůbeže a je velice jednoduchý na obsluhu. Na termostatu stačí nastavit požadovanou teplotu, na kterou si kotel vodu v kotli ohřeje a poté ji neustále udržuje. Skvělé na těchto kotlích je, že při spařování zachovává optimální doporučenou teplotu a tedy při následném škubání nedojde k poškozování a potrhání kůže.
Jak na údržbu spařovacího kotle?
Kotel na spaření drůbeže je vyroben z velice kvalitní nerezové oceli, která se velice snadno čistí a udržuje. Po dokončení spařování stačí vodu vylít nebo vypustit přes výpustní ventil a poté ho vždy důkladně umýt a vydezinfikovat, aby v něm nedocházelo k množení bakterií.
Doporučení prodejce
Pokud si stále nevíte rady s výběrem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi pomůžeme vybrat kotel na spařování drůbeže pro Vaše potřeby.